ELMAG HELLAS LTD Leave a comment

Η ELMAG HELLAS LTD ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και είναι θυγατρική εταιρεία της ELMAG DIAMOND TOOLS SWITZERLAND. Ειδικεύεται σε αδαμαντοφόρα εργαλεία, πετροκοπτικές μηχανές, προηγμένη τεχνολογία λείνασης δαπέδων και διαμαντόδισκους, για χρήση στον κατασκευαστικό και βιομηχανικό τομέα.
Οι Υπηρεσίες μας:
Η ELMAG HELLAS LTD σας εγγυάται:
Εμπορία
Service
Επίδειξη όλων των αδαμαντοφόρων προϊόντων
Λείανση και ανακαίνιση δαπέδων
Δυνατότητα απόσυρσης μηχανημάτων και διαμαντόδισκων
Γρήγορο χρόνο παράδοσηςService – Ανταλλακτικά για όλα τα προϊόντα
Υπεύθυνη ενημέρωση
Επίδειξη στο χώρο της δουλειάς σας
Επικοινωνία 24 ώρες το 24ωρο
Τα προϊόντα μας:
Αδαμαντοφόρα εργαλεία – Διαμαντόδισκοι όλων των διαμέτρων, ξηρής ή υγρής κοπής, για όλα τα υλικά.
Κοπτικές μηχανές για όλα τα δομικάυλικά.
Διατρητικά εργαλεία (καροτιέρες)
Μηχανές και αδαμαντοφόρα εργαλεία για επεξεργασία και λείναση μπετό.
Εργαλεία πλακιδίων
Ηλεκτρικά εργαλεία
Τα προϊόντα είναι κατηγοριοποιημένα ανάλογα με το υλικό στο οποίο χρησιμοποιούνται και την ποιότητα τους (premium, standard, eco). Παρέχεται μία πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών βασισμένα στις ανάγκες σας.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 

SERVICE

Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση και τις επισκευές στις πετροκοπτικές μηχανές και στα εργαλεία που διαθέτουμε στους συνεργάτες μας. Η ποιότητα των προϊόντων μας και η εξυπηρέτηση των πελατών μας αποδεικνύει την υπεροχή μας . Η εμπειρία και ο επαγγελματισμός μας σε συνάρτηση με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε μας καθιστούν τους κορυφαίους στο είδος μας. Σας περιμένουμε να μας γνωρίσετε από κοντά …

 

ΜΕΛΕΤΕΣ

Σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, οι μέθοδοι παραγωγής πρέπει να είναι αρκετά ευέλικτες για να αποκριθούν στις μεταβαλλόμενες ζητήσεις της αγοράς. Οι εξελίξεις της τεχνολογίας στις μηχανές κοπής και στα αναλώσιμα , αλλάζουν την μέθοδο παραγωγής .

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η ELMAG HELLAS παρέχει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής προστιθέμενης αξίας. Διαθέτει ένα έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης του οποίου ο σκοπός είναι η μετάδοση τεχνογνωσίας, γνωριμία και εφαρμογή νέων προϊόντων και η παροχή ολοκληρωμένων τεχνικών λύσεων.
Το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης πραγματοποιεί σεμινάρια σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες για την ολοκληρωμένη παρουσίαση και τις τεχνικές εφαρμογές των προϊόντων της ώστε να έχετε εμπεριστατωμένη άποψη.
Αν θέλετε να δηλώσετε συμμετοχή στο επόμενο τεχνικό σεμινάριο (είναι δωρεάν ) ή αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα ,ή δεν είστε ευχαριστημένοι με προϊόντα άλλων που σχετίζονται με τα προϊόντα της ELMAG HELLAS έχουμε την λύση που ταιριάζει στα μέτρα σας. Πληροφορίες info@elmag.gr.
ΔΙΑΝΟΜΗ
Η ELMAG αναλαμβάνει την μεταφορά και την διανομή των εμπορευμάτων της σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας βαρύτητα στην ασφάλεια της μεταφοράς και την συνέπεια προς τους πελάτες. Ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα οχήματα αναχωρούν σε καθημερινή βάση από το διαμετακομιστικό μας κέντρο στην Αττική
Η καριέρα σου με την Elmag
Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κενές θέσεις.
Ωστόσο, επιδιώκουμε να γνωρίσουμε επαγγελματίες με ταλέντο που να πιστεύουν στο όραμα μας και να τους διακρίνει το πάθος να ξεχωρίζουν . η Elmag είναι σε θέση να αξιοποιήσει και νε εξελίξει τις δεξιότητες και τις ικανότητες σας .
Παρακαλούμε προωθήστε τις αιτήσεις σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: info@elmag.gr
ELMAG HELLAS LTD
Χονδρικό Εμπόριο Εργαλείων Κοπής – Χειρός – Αδαμαντοφόρων Εργαλείων
Φορμίωνος 265, Βύρωνας, 16233, ΑΤΤΙΚΗΣ
+30 2107641935
+30 2107642360
info@elmag.gr
Ώρες λειτουργίας
Επισκεφθείτε μας για να βρούμε μαζί τη λύση που σας ταιριάζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *