Πολιτική επιστροφών

Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, εάν τα προϊόντα που αγοράσατε αποδειχτούν ελαττωματικά ή δεν ανταποκρίνονται στα διαφημιζόμενα χαρακτηριστικά η cuttingtools.gr μέσω των εταιρειών που συνεργάζεται οφείλει να τα επισκευάσει, να τα αντικαταστήσει, να μειώσει την τιμή ή να σας επιστρέψει τα χρήματά σας.

Αν αγοράσατε προϊόν ή υπηρεσία από την διαδικτυακή μας πλατφόρμα , έχετε επίσης το δικαίωμα ακύρωσης της αγοράς και επιστροφής των χρημάτων σας εντός 14 ημερών, για οποιοδήποτε λόγο και χωρίς καμία δικαιολογία, αρκεί να μην έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν .

Ο πελάτης υποχρεούται όταν παραλάβει το προϊόν που παρήγγειλε να το αποσυσκευάσει προσεκτικά χωρίς να καταστρέψει τη συσκευασία . Σε περίπτωση που διαπιστώσει ότι δεν είναι αυτό που παρήγγειλε έχει το δικαίωμα να αποκρούσει την παραλαβή του και να το επιστρέψει στον currier . Η cuttingtools.gr υποχρεούται σε σύντομο χρονικό διάστημα μέσω των συνεργατών της να φροντίσει την αντικατάσταση του παραγγελθέντος προϊόντος με καινούργιο. Σε αντίθετη περίπτωση θεωρείται ότι αυτό παραδόθηκε σε άριστη κατάσταση χωρίς κάποιο πρόβλημα

Οι επιστροφές – αλλαγές γίνονται αποκλειστικά με την μεταφορική courier που παραλάβατε από τον συνεργάτη μας και πάντα με χρέωση παραλήπτη,

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει άλλη μεταφορική εταιρεία, το κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη. Επιστροφές – Αλλαγές με άλλη μεταφορική εταιρεία και χρέωση των συνεργατών της cuttingtools. gr, δεν θα παραλαμβάνονται.

Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη και στο χρόνο που συμφωνήθηκε. Τυχόν καθυστέρηση εκ μέρους του πελάτη της επιστροφής των προϊόντων σημαίνει απώλεια του δικαιώματος αντικατάστασης και αποδοχής των προϊόντων ως έχουν.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλειπή η cuttingtools.gr έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων .

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

α) Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική σας παραγγελία και είναι στο στάδιο επεξεργασίας, που σημαίνει ότι δεν έχει αποσταλεί ακόμα , μπορείτε να καλέστε στο 210 9414340 και θα αναλάβουμε εμείς να ακυρώσουμε την παραγγελιάς σας.

β) Όταν έχετε παραλάβει την παραγγελία σας και θέλετε να την ακυρώσετε μπορείτε να καλέστε στο 210 9414340 και θα αναλάβουμε εμείς να ακυρώσουμε την παραγγελιάς σας, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε για την ακύρωση της.